Finväder!

Finväder!

tisdag 18 april 2017

Pimpel Sm

Den 1-2 april var slutet på pimpelsäsongen för mig då det var Sm i Burträsk. Tidigt fredag morgon så åkte bussen med pimpelsugna från Nora. Väl framme på plats så började genast fiskeplanerna att smidas, och det var många olika planer om hur fisket skulle vara då det var länge sedan några var där.
Men på lördagen var mångas taktik i alla fall att fiska grunt och det var där som vinnarna i respektive klass hade bäst fiske. På den plats där jag var verkade fisket vara trögt för dom flesta och man plockade bara lite smått här o var. Förstod att min vikt inte skulle räcka långt så hoppades istället på mina klubbmedlemmar att fisket hade gått bättre, och det hade det. 
I seniorklassen så blev det dubbla medaljer med en andra och tredjeplats! 

På söndagen så var lagtävlingen och i Junklassen så är det numera tremannalag, så eftersom att fisket var så speciellt som det var så bestämmde vi oss för att sprida ut oss lite. Tog en stund att hitta fisken, men sedan så var det en liten fläck där man kunde plocka några och teamkamraten var också där. Väl inne vid vägning så såg vi några utav påsarna och undrade om våran vikt skulle klara pallplats. Efter en stund så fick vi reda på att vi knep hem andraplatsen, så en medalj blev det med hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar